Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Meztelen

Meztelen

Gondolkodtál már azon, hogy a meztelen szót mire használjuk? Meztelenül mutasd meg magadat! Itt nyilván egyből a fizikai külső ruházati takaró nélküli állapotra gondolsz, pedig ez korántsem csak ennyit jelent.

Meztelenül: nem leplezve azt, hogy ki is vagy valójában.

Gondolkodtál már rajta?

A fizikai megjelenésre egyre több hangsúly tevődik. A lányok, ha lehajolnak, elöl s hátul többet mutatnak, mint rejtenek. Milyen érdekes, hogy azóta, hogy bejött a divat, hogy csak bátran mindent mutassunk meg, halmozzuk az élvezetet, minden szabad, egyre kevésbé nyilvánulunk meg természetesen lelki értelembe véve. Felveszünk valami trendi stílust, macsó dumát! Sokan még gusztustalannak is tartják, de „hát a többiek is ezt csinálják, én meg nem akarok kilógni”. Milyen szomorú a képlet.

A lelki meztelenség -hogy leplezés nélkül vállalom, aki vagyok, s nem veszek fel szerepeket- egyre csökken, míg a fizikai leplek egyre rétegesebbé válnak, hogy takarják igazi énedet.

Sajnos nagyon sok kiégett felnőttet látok napjainkban, akik önmagukból fizikailag sokat adtak, de lelkük egyre kérgesebb lett a sok pongyolától

,

About