Kik vagyunk?

Kiknek szól? Kik vagyunk? Miről van szó?

Kiknek szól?

MINDENKINEK. Kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és felnőtteknek, nagyiknak és unokáknak, Istent keresőknek és őt már ismerőknek, szomorúaknak és vidámaknak, szegényeknek és gazdagoknak, szerényeknek és magabiztosaknak, dolgozóknak és munkanélkülieknek, tanulóknak és ovisoknak, anyukáknak és apukáknak, hajadonoknak és özvegyeknek.

Akik keresik az életük értelmét és azoknak, akik nem; azoknak, akik vágynak újat kezdeni és azoknak, akik inkább sodródnak, akik házasodnának és akik elváltak, akik szerelmesek és akik kiábrándultak; akik félnek és akik féltenek, akik bátrak és akikről már mindenki lemondott. Családosoknak és egyedül élőknek, akik nem hisznek a változásban és akik állandóan változnak. Szóval mindenkinek!

 

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Különböző protestáns hátterű gyülekezetekben élünk hazánk különböző tájain és szeretnénk megosztani veled, hogy milyen az az út, amelyen járunk.

 

Miről van szó?

Sztárpletykákra és szaftos sztorikra ne számíts! Ehelyett olyan fontos kérdésekkel szeretnénk foglalkozni, melyek talán már benned is megfogalmazódtak.

Miért élek? Miért pont én? Van-e élet a halál után? …és előtte? Tényleg én vagyok a király? Igazam van, vagy igazam van? – vagy mégsem? Mesekönyv vagy valóság a Biblia?

A világ eseményei között évszázadokkal ezelőtt történt valami, ami még napjainkban is időszerű. Jézus Krisztus, Isten fia meghalt a kereszten a bűneink miatt, majd feltámadt a halálból.

Énértem és teérted is! Érted?

Emellett találsz a honlapunkon némi humort, kvízeket, színes írásokat.

A kisebbeknek külön menüpontban kínálunk tartalmakat.

 

Számítunk rád!

2020.májusában indultunk, folyamatosan bővülő tartalommal várunk benneteket. Látogass vissza naponta a „Napi gondolatokért”, iratkozz fel Hírlevelünkre, Facebook oldalunkra, melyen keresztül rendszeresen értesítünk az új tartalmakról.

Fontos számunkra, hogy megismerjük véleményedet, gondolataidat. Írj nekünk akkor is, ha kérdésed, lelki problémáid vannak.

Az Érted?! csapata

About