Home » Lelkesítő » ÍrásOK » „Hiszek, segíts a hitetlenségemen!”

„Hiszek, segíts a hitetlenségemen!”

Ez a felkiáltás szakadt fel annak az apának a szívéből, aki Jézus elé vitte beteg fiát! Ugyanez a felkiáltás szakadt fel belőlem is, amikor egy ifjúsági hétvégén olvastam ezt az igét.
A történetben (Márk 9, 14-29) szereplő apa már mindent megpróbált holdkóros gyermeke meggyógyításában. Jézus tanítványait is kérte gyermeke gyógyítására, de azok nem tudták. Mintegy utolsó esélyként ment Jézushoz:
„… de ha valamit lehet tenned, szánj meg minket, és segíts rajtunk!”

Ebben a momentumban magamra ismertem: minden más segítséget hamarabb próbálok meg elérni, mint azt, aki tényleg tud segíteni.
Kedves olvasó! Neked is tud segíteni, mikor teljesen egyedül érzed magad, depresszióval, vagy szorongásaiddal küszködsz. Tud segíteni, mikor nagy vizsga előtt állsz, tud segíteni, ha összevesztél valakivel, és nem tudod, hogyan békülj ki vele, és még sorolhatnám.
Jézus Krisztus VALÓDI PROBLÉMÁKRA ad VALÓDI MEGOLDÁST. Nem pedig időlegesen, hetekig, vagy napokig tartóan. Ehhez csak kérned kell őt imádságban!
„Minden lehetséges annak, aki hisz.” -olvashatjuk a fent említett szakaszban Jézus szavait. S ha nem hinnél, ha bizonytalankodnál létét illetően, vagy a problémád akkora, hogy azt gondolod, hogy maga Jézus sem tudná megoldani, imádkozhatsz hozzá az apa szavaival: „Hiszek, segíts a hitetlenségemen!” Ő még így is szeret, elfogad, és segíteni akar neked!

Bátran hagyatkozz Jézusra minden dolgodban, és csodákat fogsz vele átélni!

,

About