Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Hej, ráérünk arra még…???

Hej, ráérünk arra még…???

A Sátán ezt mondta:
Ellopom az emberek idejét, rabul ejtem a szívüket.
Ezt akarom tenni.
Eltéríteni őket attól, hogy igazán megismerjék Jézus Krisztust, és fenntartsák vele az éltető kapcsolatot egész életükön át!

Hogyan teszem ezt?

Lekötöm az idejüket fontosnak és kevésbé fontosnak látszó dolgokkal és találok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalom a gondolkodásukat. Megkísértem őket azzal, hogy minél többet költsenek, irigyek legyenek, és mindig többre vágyjanak a másiknál. Úgy alakítom a társadalmat, hogy az emberek dolgozzanak heti 6-7 napot és napi 10-12 órát.
Visszatartom őket attól, hogy időt fordítsanak egymásra. A szülők a gyermekeikre, a férjek a feleségeikre, és fordítva.
Így aztán a családok rövidesen darabokra hullanak.

A gyerekeket úgy leterhelem, hogy a tanuláson kívül lehetőleg semmire ne jusson idejük, beléjük magyarázom, hogy csak az számít, hogy hány diplomád van és
nyelvvizsgád, hogy ezek nélkül már nem fognak érvényesülni az életben. Stimulálom túl az agyukat, hogy ne legyenek képesek meghallani azt a halk, szelíd hangot: Jézus hangját.
Csábítom őket arra, hogy valami mindig lefoglalja őket, hogy bekapcsolják a rádiót vagy a magnót, hogy hagyják bekapcsolva a tévét, videót, a cd és dvd lejátszót, meg a számítógépet. Hogy úgy érezzék, ezek nélkül már nem teljes az élet.

Gondoskodom arról, hogy egy perc szabadidejük se legyen! Feltöltöm az asztalokat magazinokkal és újságokkal. Nyomatom bele az agyukba a híreket 24 órán keresztül.
Úgy felpörgetem őket, hogy állandóan éheznek majd a friss, szaftos sztorikra, pletykákra a sztárokról, és énekesekről, akiket nem is ismernek.
Betörök a vezetés perceibe hirdetőtáblákkal, és spanolom őket, hogy nyomják a gázt, száguldjanak motorjaikon.

Elárasztom az e-mail postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből online lehet rendelni, sorsolásos játékokkal, becsapós ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és hiú
reménnyel.

Belerakok sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévébe, hogy a férjek azt higgyék, hogy a külső szépség számít csak, és a feleségeiket hozzájuk mérjék, hogy aztán elégedetlenekké váljanak társukkal. Adok nekik laza erkölcsöket, hogy azt higgyék, nem gond, ha szeretőt tartanak, és kihasználják párjukat.

Adok nekik karácsonyfát, és megannyi ajándékot, hogy nehogy megértsék a karácsony igazi jelentését.
Adok nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni Jézus feltámadásáról, a bűn és a halál feletti hatalmáról, hanem népszokássá teszem az ünnepet.

Ha elutaznak pihenni, teszek arról, hogy ott is túlhajszolják magukat és még kimerültebben térjenek haza.

Folyamatosan elfoglaltan tartom őket ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe és rácsodálkozzanak Isten teremtett dolgaira.

Tartom őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan…
Telezsúfolom az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen
idejük Istennel beszélgetni.
Kipróbáltam, és működik!

Micsoda terv ez! Így viszem őket az örök halálba.

About